Twilight.

Jag var inne på skolbiblioteket för ett år sedan och letade efter en bok att läsa, inte för att jag förväntade mig att faktiskt hitta något, men biblotikarien rekomenderade Om jag kunde drömma. Jag läste på baksidan och såg att den handlade om en vampyr och en mänsklig tjej som blev kära och blev genast skeptiskt, men eftersom jag visste att ett par kompisar till mig läst den och älskat den lånade jag den ändå.
Men läste den aldrig för jag hittade en annan som jag faktiskt ville läsa.
Nästan ett år senare var jag där igen, men nu visste jag att den boken inte var vilken bok som helst utan Twilight. Jag hade hört så många prata om hur underbara Twilight-böckerna var och bestämde mig för att läsa dem.
En dag var jag ute med några kompisar och vi kom på något sätt in på att Twilight-filmen tagit Harry Potters plats den 21 november, jag nämnde då att jag ville läsa den först, en vän påpekade då att den fanns att låna på biblioteket.
Jag trodde knappt mina öron när jag hörde att Om jag kunde drömma i själva verket var en bok jag verkligen ville läsa. Så nästa dag gick jag och lånade den.
Dagen efter det gick jag och lånade När jag hör din röst, den andra boken i serien.

Dessa böckerna är fantastiska, hjärtgripande och romantiska. Har du inte läst dem ännu så rekomenderar jag dem så starkt som det bara går! Böckerna har inspirerat mig, bland annat till att skriva mer, men också till att inte alltid lita på att utsidan visar allt.

Kram! //Amanda