En gåtfulll man

Han tänkte på kvinnan alldelels för mycket och alldeles för ofta. Det gjorde Liam Donovan rasande. Då man ägde magiska krafter var man tvungen att kunna kontrollera sig. Redan som barn hade han fått lära sig att ta ansvar, men även att njuta av fördelarna som kraften gav. Då och då flydde Liam från ansvaret och tillbringade en tid i ensamhet, men han visste att det var omöjligt att undlsippa sitt öde.

Rowan Murrays mål med vistelsen i vänninans stuga var att finna sig själv, få rätsida på vad hon ville med sin framtid. Var ett tryggt liv med Alan, några hus bort från föräldrarna, och jobbet som lärare verkligen vad hon önskade sig? Efter mötet med grannen visste hon varken ut eller in. Hon drogs till den stilige Liam Donovan med en kraft som hon aldrig kunnat föreställa sig. Men varför fick hon känslan av att han dolde något för henne, något som var avgörande för deras framtid? Skriven av Nora Roberts.

En fantastisk bok som ingår i en miniserie med fyra böcker, En gåtfull man är den sista. De tee första handlar om syskonen Morgana, Sebastian och Anastasia som är släktingar till Liam. De är alla väldigt bra, och jag älskar dem! Har läst alla minst två gånger. Jag ger En gåtfull man betyget 9/10. Nora Roberts skriver alltid bra böcker och är definivtivt min favorit författare, hon är bäst helt enkelt.
// Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback