En unik gåva.

Sebastian Donovan upptäckte sin kraft tidigt. Arvet som gjorde honom till det han var behövde inte förklaras. Inte heller behövde någon påpeka att han fått en gåva som var något utöver det vanliga. Visonerna han fick var inte alltid trevliga, men de var vanligtvis fascinerande. Dessutom kom de till nytta då han hjälpte polisen i sökandet efter brottslingar eller försvunna personer.

Privatdektektiven Mel Sutherland tog visserligen risker, men alltid efter att ha övervägt följderna noga. När vännernas lille son kidnappades gjorde hon allt för att hitta honom, fast hon kom ingenvart. Ändå tog det emot att gå med på väninnans att ta hjälp av Sebastian Donovan. Vad skulle en lurendrejare kunna åstadkomma, förutom stora rubriker i tidningarna? Även om förnuftet sa henne att hon borde protestera fanns det något djupare som manade henne att lita på honom...
Nora Roberts

Den andra boken i miniserien om släkten Donovans arv. Jag tyckte väldigt mcket om den och gillar kontrasterna i den, t.ex mellan huvudrollsinnehavarna. En underbar bok som får betyget ett snäpp över den förra, 8/10.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback