Förtrollad

Till och med som barn hade Ana Donovan förstått att den gåva hon fått hade sitt pris, och den hade gett henne både smärta och glädje. Hon var en healer, och hade för länge sedan lärt sig att hon bara skulle skada sig själv om hon försökte bära hela världens smärta och olycka på sina axlar. Och eftersom hennes gåva krävde att hon kände mer, lärde hon sig att söka friden.

 Då sexåriga Jessie Sawyer dör upp i Anas trädgård, sprudlande av energi, och spottade ur sig frågor fortare än Ana kunde besvara dem, förändrades tillvaron totalt. Hennes nya vän och granne hade dessutom en stilig far, författaren Boone Sawyer, som skrev sagor om häxor, prinsessor och drakar. Kanske var det ödet som sammanfört henne med en man som visade intresse för det magiska? Ana hoppades det, men när Jessie skadade sig allvarligt och Ana utan att tveka använde sin helande förmåga för att försöka rädda henne, var Boones ansiktsuttryk allt annat än förstående...
Nora Roberts

Den tredje boken i miniserien om släkten Donovans arv. Den är väldigt bra, lite seg i början men jätte bra i slutet. Jag ger den betyget 7-/10.

Kommentarer
Postat av: Fridah

Hallå! Jag tänkte tipsa dig om en ny tävling som jag har på min blogg där du kan vinna en egendesignad klänning av Liv Hanell Designs. Om du själv inte kan eller vill ha den, kan du ju ge bort den till någon i pressent. Eftersom att det bara finns ett exemplar av den här klänningen så blir du ensam om den. Kolla in bloggen :)

- http://fridahcharlotta.blogg.se/1204050634_n_det_kan_inte_vara_s.html -

Kramar, Fridahcharlotta


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback