I dina ögons djup

Ortsborna som själva sett Häxträdet och mindes då det föll, nämnde ofta att Morgana Donovan fötts den dagen. Några sa att et var ett tecken, andra menade att det var en tillfällighet. Manusförfattaren Nash Kirkland tyckte att det var en idé som man kunde basera en berättelse på. Att försörja sig på vampyrer och varulvar som smög omkring om natten var det bästa han visste. Han hoppades att Morgana Donovan, Montereys favorit häxa, skulle kunna hjälpa honom skapa historien till hans nästa film.

Det verkade nästan vara något magiskt med henne. I Morganas ögon kunde han skymta glimtar av en annan värld, en annan tid. Fast gåvan att skapa magi hade han svårt att tro på.Tricken hon försökt övertyga honom med var väl just det, i förhand förberedda trick med specialeffekter. Visst förstod Nash att försäljningen av kristaller och "magiska" föremål i hennes affär mångdubblades om folk trodde hon faktiskt var häxa Och realisten i honom vägrade in i det sista att tro henne, men romantikern hade betydligt svårare att motstå den lockande mörka kvinnan med gräddvit hy...
Nora Roberts


Det här är den första boken i en miniserie med fyra böcker serien av Nora Roberts. Roberts är en av mina favorit författare och hon har skrivit denna bok om magi på sätt som nästan får det att verka möjligt. Jag tyckte väldigt mycket om boken och ger den betyget 7/10.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback